Sim-Koop minibüsleri dezenfekte ediliyor

Sim-Koop minibüsleri dezenfekte ediliyor

Sim-Koop minibüsleri dezenfekte ediliyor
 

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında toplu taşıma hizmeti veren Sim-Koop minibüslerinde dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Tedbiri elden bırakmayan Sim-Koop Yönetimi, vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan minibüslerde yolcuların oturduğu koltuklar ve araç içinde temas ettikleri yerleri titizlikle ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Sim-Koop tarafından düzenli olarak yapılan dezenfekte işlemlerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Sim-Koop Başkanı Musa Uslu ve temizlik ekibine teşekkür ederek; “Başkanımıza bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz. Minibüslerimiz Sim-Koop yönetimi tarafından sıklıkla ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. Alınan önlemlerden dolayı bizler çok memnunuz. Bizler de bu hastalığın yayılmaması için hijyen ve temizliğe daha çok dikkat ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sim-Koop Başkanı Musa Uslu’da halk sağlığını tehlikeye atmamak adına bu önlemleri devam ettireceklerini belirterek; “Toplu kullanım alanlarından yayılabilecek olası tehlikelerin önüne geçebilmek adına Minibüslerimizde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Koronavirüs ve benzeri salgın hastalıklara karşı minibüslerdeki riski azaltmaya yönelik dezenfekte çalışmalarımızı da yoğunlaştırdık. Amacımız, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yolculuk etmeleridir” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36