Minik Öğrencilerden ADD Ziyareti

Minik Öğrencilerden ADD Ziyareti

Minik Öğrencilerden ADD Ziyareti

Cumhuriyet İlkokulu  4. Sınıf öğrencileri, Silifke’de kurulu bir sivil toplum ya da demokratik kitle kuruluşunun tanıtılması kapsamında sınıf öğretmenleri ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Silifke Şubesi’ni ziyaret etti.

Silifke ADD Şubesini yaklaşık 50 öğrenci ziyaret etti. Şube Başkanı Yüksel Bütün tarafından karşılanan öğrenciler, derneğin faaliyeti hakkında sorular sorarak bilgiler aldılar.

 Bütün ADD’nin amacını ise öğrencilere şu şekilde açıkladı,’’ Adını Atatürk’ten alan dernekler ilke, idealleri ve Atatürk devrimi bağlamında ve tüzük esasları uyarınca ,eğitsel,öğretisel, kültürel,sanatsal ve sportif  etkinlikleri düzenler.  Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkar ve onları daha ileri taşımayı amaç edinir.’’ Bütün ayrıca, Anıtkabir ziyareti sırasında  almış olduğu  çeşitli dergileri öğrencilere hediye ederek, öğretmenleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36