Öğrencilerden örnek proje

Girişimciler için Finansal Okuryazarlık Eğitimi

Öğrencilerden örnek proje

Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu 4.sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Girişimciler için Finansal Okuryazarlık Eğitmeni olan Burak Eyvel, Silifke de eğitimlerine devam ediyor.

2 haftalık süreçte Yaklaşık 80 kişiye Mersin Üniversitesinde eğitim verdi. Eğitim tamamen ücretsiz olurken, aynı zamanda katılıcılara Katılım Belgesi veriliyor.

Girişimci ve girişimci adaylarının küçük ve orta ölçekli işletmelerde temel finansal operasyonlarını verimli yönetebilmelerini amaçlayan eğitim, akran eğitim metodu ile gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren eğitmen Burak Eyvel, eğitimin içereği hakkında bilgi verdi: Eğitim İçeriğinde, Girişimcilik kavramına genel bakış, Girişimcilikte başarının temel şartları, Bütçe yönetme tüyoları, Bütçe Simülasyonu, Riskler, Finansal Tablolar, Finansman, Kaynaklar yer alıyor.  Çalışanlarına, öğrencilerine, derneklerinde bu eğitimi vermek isteyen kişiler, [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirler. Eğitim tamamen ücretsizdir. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler, Kalkınma Bakanlığı ve Visa tarafından desteklenen bir projedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36