Özel Hızır Eğitim Kurumları öğrencileri Gençlik kampında buluştu

Özel Hızır Eğitim Kurumları öğrencileri Gençlik kampında buluştu

Özel Hızır Eğitim Kurumları öğrencileri Gençlik kampında buluştu

Özel Hızır Eğitim Kurumları bünyesinde Eğitim veren Aksaray, Anamur, Silifke Hızır Sağlık Kolejleri ve Tarsus Bilge Lokman Hekim Sağlık Koleji 4 Okul Tek Çatı projesi kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampı’nda buluştular.

Özel Hızır Eğitim Kurumları Yönetim kurulu başkanı Kazım Burak Cankurt yaptığı açıklamada, “7-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda Futbol ve Voleybol Spor müsabakaları Bilgi yarışmaları ve Eğitim Uzmanı Yazar Selahattin Yaylamaz söyleşisi gençlerin 4 müthiş gün geçirmelerini sağladı. Silifke Hızır Sağlık Koleji beden eğitimi öğretmeni İbrahim Durmuşlu idaresinde Futbol ve Voleybolda Turnuva 2.liği, Bilgi yarışmasında da turnuva 3.lüğü kazanarak Silifke’nin Gururu olarak kupalarını getirmeyi başardılar. Turnuva kapsamında ev sahibi Özel Tarsus Bilge Lokman Hekim Sağlık Koleji çalışanlarına Özel Silifke Hızır Sağlık Koleji yöneticisi Aysun Cankurt’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36