Cinbir ailesinden manevi duyarlılık

Kaymakam Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Usta Öğretici Cennet Bilgen ve kursiyer kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Cinbir ailesinden manevi duyarlılık
Haber: Atike Ceylan Kaçar

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen ve kursiyer kadınların hazırladığı ikramlardan oluşan kahvaltıda,  kadınlarla tek tek tanışan ve sohbet eden Cinbir ailesi günün anısına Usta Öğretici Cennet Bilgen ve kıdemli (yaşlı) Ayşe German’ a kahve fincanı hediye ederek kendilerini ziyaret edip kahvelerini içeceklerini belirtiler. Kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Kaymakam CİNBİR “Dünyamız ve ülkemizdeki birçok sıkıntının sebebi kadının aile içinde ve sosyal hayatta gerçek yerini almamasıdır. Dünyaya barışı, huzuru hakim kılmak istiyorsak sevgi kaynağı olan kadınımızın zerafeti ve yüreğindeki sönmez sevgi ışığı ile dünyaya bakabilmeli, olaylara kadının dokunuşunu sağlayabilmeli ve bu bakış ve dokunuşla hayatımızı zenginleştirmeyi başarabilmeliyiz.” dedi.

Kendilerine gösterdikleri duyarlı davranış için onur duyduklarını belirten kadınlar, böylesine özel bir günde ilçe kaymakamı ve eşi tarafından hatırlanmanın kendileri için onur verici bir durum olduğunu ve ilk kez böyle bir durumla karşılaşınca şaşkın olduklarını belirtirken, Cinbir ailesine yaşattıkları mutluluk için teşekkür ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36