KANALİZASYON SIZINTISI YOLDA ÇÖKÜGE NEDEN OLDU

KANALİZASYON SIZINTISI YOLDA ÇÖKÜGE NEDEN OLDU

KANALİZASYON SIZINTISI YOLDA ÇÖKÜGE NEDEN OLDU

Kanalizasyon yolda çökük meydana getirdi iki araç çöküğün içine düştü.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke ilçesinde bayram günü meydana gelen yol çöküğü vatandaşa ve sürücülere korkulu anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre: yol çalışması sırasında meydana geldiği tahmin edilen kanalizasyonda oluşan çatlaktan çıkan sızıntının zamanla yolda yumuşama yaptığı ve bu nedenle üzerinden araç geçerken birden çökmeler meydana geldiği iddia edildi.

Olay Sarıcılar mahallesi yol kavşağında meydana geldi. Olayda iki araç meydana gelen çöküğün içine düştü. Yol boyunca kanalizasyonun geçtiği yerlerde yaklaşık 300 metrelik bir alanda meydana gelen çöküğün iki araca zarar vermesi ise şans olarak nitelendiriliyor.

Olayın yaşanmasının ardından jandarma itfaiye ekipleri  harekete geçti. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, olay yerine vinç çağırdı. Çağrılan vinç yolda meydana gelen çukurdan otomobilleri çıkarttı ve yolu trafiğe kapattı.

Araçlarının seyir halinde ilerlerken birden yolun çökmesiyle içine düştüğünü belirten araç sahipleri  ise, Su ve kanalizasyondan sorumlu Meski’den şikayetçi olacaklarını belirtiler.

 




 

 











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36