21 Haziran sabahı 0° Yengeç Burcu'nda gerçekleşecek Halkalı Güneş Tutulmasının etkileri

Astrolojide 0° ve 29° lerde ki göksel hareketler son derece önemli ve dikkat çekici durumları vurgular.

Tutulmanın hem 0° , hem de öncü bir burçta gerçekleşiyor olması, tutulma etkilerinin kişisel hayatlarımızda ve dünya bazında hızlı gelişecek önemli olay ve oluşumlara ışık tutar. Tutulmanın 0° de olması büyük başlangıçları, kadersel karşı konulmaz değişimleri ve önemli yaşamsal kararları hızlandırır. Tutulmalar güçlü enerjilerdir. Hayatınızda daha önce gündemde olmayan veya uzun zamandır istediğiniz imkansız gibi gözüken herhangi bir konu veya durum için size aniden bir kapı aralar.

Güneş tutulmalarının etkileri bir kaç ay önceden hissedilmeye başlar ve altı ay kadar etkisi aktiftir.

Tutulmanın Yengeç Burcu'nda olması ; duygusal iniş çıkışları/derin duyguları, içten içe kendimizi yediğimiz asılsız kaygıları, ulusal güvenliğimizi, vatan/yurt, aile, köklerimiz, milliyetçilik duygumuz, genetik tohumlar, beslenme, nostaljik konular ve evliliği temsil ettiği için bu konuları gündemimize taşır.

ileri Astroloji tekniklerinde Yengeç Burcu sonlanmaları temsil eder. Akabinde birşeylerin yeniden doğmasına ışık tutar.

Corona sürecinin başlangıcını tetikleyen 26 Aralık tutulmasının tam karşıt noktasında gerçekleşiyor olması da bir nevi dananın kuyruğunun bu tutulma ile kopacağını düşündürüyor.

Astrolog Raphael'e göre öncü burçlarda gerçekleşen tutulmalar dünya tarihinde politik konularda, yönetim hükümet, liderler ve devlet işlerinde ki önemli değişikliklere, insanlar arasında ki devrimlere ve uluslararası ticaretin etkileneceğine dikkat çeker. Zira tutulma esnasında ticareti temsil eden Merkür ve pek çok gezegende Rx pozisyonda ...

Son günlerde Balık Burcu'nda ki Mars/Neptün kombinasyonun etkisiyle yaşadığımız yağışlar, seller ve sulardan oluşan bir takım zararlar ; tutulmanın da etkisiyle devam eden aşırı yağışları, deniz kazalarını, taşan dere ve nehirleri, boğulmaları ve doğal afetlerin olabileceğini gösteriyor.

Tutulmaya, Satürn 150° lik açıda görünüm yaptığı için ; belirsizlikler, birşeyleri farkedememe, kazalar ve sakatlıklar söz konusu..

Tutulma anında Aslan Burcu yükseldiği için önümüzde ki günlerde ünlü kişiler ile ilgili çarpıcı haberlere ve kayıplara şahit olabiliriz.

Özellikle kadınlar ve çocuklar ile ilgili tatsız olay ve haberler gündeme gelebilir.

Tutulma ile göğüs kafesi, göğüsler, akciğerler, kaburgalar, mide, rahim bölgesi hassasiyet taşır. Bu bölgelerle ilgili problemler veya kanser etkeni olabilir. Unutmayın kişisel haritanızı nasıl etkilediği belirleyicidir ! Panik olmayın.

Ayrıca sağlıklı iletişime dikkat etmekte fayda var, iletişim problemleri de söz konusu..

Ev almak veya ev taşımak için 15 Temmuz sonrası için daha isabetlidir.

Piyasalarda 15 Temmuz'a kadar karışık.


Tutulmalar köşe evlerde etkilerini daha çok hissettirir. Tutulma Türkiye' nin birinci evini etkileyeceği için halkı ilgilendiren konuları, halkın durumunu, halkın üzerinde artan baskı sonucunda halkın bazı konularda artık sesini çıkaracağı gibi durumlara işaret ediyor.

Tutulmadan en çok etkilenen ülkelerden biri de Amerika olacağı için, Abd'de ki karışıklıkların artması, dünya çapında depremler ve toplumsal olaylar görülür.

Hayatımızın odak noktası Güneş tutulduğu için, tutulmaya eşlik eden (+ - )bir hafta kadar ani radikal kararlar almak ve harekete geçmek tavsiye edilmez. Çünkü Güneş ışığını yansıtamadığı için yanıltıcı olabilir.

Tutulmanın olumsuz enerjilerinden korunmak adına ;

•Tutulma günü ağır yiyecekler ve hayvansal gıdalar tüketmek önerilmez.

•Tutulma anı tutulmayı çıplak gözle seyretmek gözlere zarar verir. Ayrıca tutulmayı seyretmek iyi değildir.

•Duş almak, evde tuz lambası yakmak ve iki rekâtlık Kûsuf namazı kılınabilir.

Olan ve olacak herşeyin hayrımıza olması dileğiyle...

Ceren Yılmaz / Astrolog
instagram: @nefesdevam
email: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serap 4 yıl önce

Ceren Hanım, günümüze ışık tutan çok güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık...

Avatar
Mustafa 4 yıl önce

Ceren hanım yorumunuz oldukça detaylı ve yerinde olmuş teşekkür ederiz