Kaymakam Cinbir’den Silifkespora tam destek sözü

Kaymakam Cinbir’den Silifkespora tam destek sözü

Kaymakam Cinbir’den Silifkespora tam destek sözü

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e makamında ziyaret ederek belediye spor forması hediye ettiler.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Alp Kadıoğlu, Halil Sarı, Mehmet Özel, Salim Duman, Sadık Çelik, Selçuk Kuztaş, Adem Karataş, Ayhan Ozan Yılmaz ziyarette hazır bulundu.

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek “Daha önce Silifke İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı dönemimde kaymakamımız ile birçok yerde görüşüyorduk. Bizlere her zaman destek olmuştu. Artık yeni yönetimimizle birlikte Medcem Silifke Belediyespor’un başarısı için çalışacağız. Bu sene takımımız Mersin Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. Silifke Belediyespor, sadece futbolla değil, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm branşlarında da faaliyet  gösterecektir. Silifke’de birçok yetenekli gencimiz var. Futbol da ise öncelikle hoca konusunda devam edip etmeyeceğimizi belirleyeceğiz, iç transferler, dış transferler konusunda da gerekli adımları atacağız. Medcem’in de sponsor olma olmama konusunda net bir bilgi yok, görüşmelerimiz devam ediyor. Orası olmaz ise başka firmalarla kurumlarla görüşeceğiz. Futbol maddi manevi desteksiz olmuyor. İlk etapta her zaman hedefimiz şampiyonluk ama altyapıya ve tesislere daha da büyük önem vereceğiz. Ben ve yönetimdeki birçok arkadaşım futbolun içinden gelen insanlarız. Amatörün sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. İnşallah bu sorunlara çözüm üreteceğiz yardımcı olacağız.”dedi.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise “Silifke Belediyespor yeni yönetimine hayırlı olsun. Silifke’de sadece futbolda değil diğer branşlarda da faaliyet gösterilirse destek verilirse, Silifke’deki gençler daha iyi faydalanır ve daha iyi yerlere gelirler. Silifke’de çok yetenekli gençlerimiz var ama onlara uygun ortam hazırlanmadığı için bu gençler kaybolup gidiyor. Kaymakamlık olarak amatör spora büyük önem veriyoruz. Silifke’de de değişik branşlarda da birçok amatör kulüplerimiz var, Kaymakamlık olarak  yapabileceğimiz bir şeyler olursa her zaman yardımcı oluruz, olmaya devam ediyoruz, destek veririz.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36