Medcem Silifke Belediyespor, Dolu Dizgin. 3-1

Medcem Silifke Belediyespor, Dolu Dizgin. 3-1

Medcem Silifke Belediyespor, Dolu Dizgin. 3-1

Bölgesel Lig için gün sayan Medcem Silifke Belediyespor, Playoff 5.maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Akdeniz Belediyespor’u 3-1yenerken, 23 puanla liderliğini sürdürdü. Ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkı 8 olan Medcem Silifke Belediyespor, Maçlarının 3'ünü kazandığı takdirde diğer sonuçları beklemeden Şampiyonluğunu ilan edecek.

 Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan mücadelede Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, Emrah Uçal, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Tufan Esin, İbrahim Can Direybetoğulları, Ahmet Sinan Salman, Veysel Okur, Anıl Güler, Mehmet Kelleözü, Malik Sercan Gök on biri ile çıktı.

 Karşılaşmada golleri 13.dakikada Kaptan Tufan Esin (P), 19.dakikada Ahmet Sinan Salman ve 48.dakikada Anıl Güler attı.

 TRİBÜNDE 1 EKSİK, CENNETTE 1 FAZLAYIZ…

 Medcem Silifke Belediyesporlu futbolcular sahaya “Sen Rahat Uyu Kardeşim, Şampiyonluk SözümüzüTutacağız” pankartıyla çıkarak, önceki gün aramızdan ayrılan Silifkespor aşığı, Silifkespor taraftarı Yusuf Tut’u unutmadı. Silifke’de bir eksik, Cennette bir fazlayız, Nurlar içinde yat. Mekanın Cennet olsun. Seni asla unutmayacağız Yusuf Tut kardeşimiz.

 BÜYÜK TARAFTARLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

 Silifke Şehir Stadını her maçta dolduran ve destekleyen taraftarlara teşekkür ettiğini belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer “Şampiyonluk yolunda takımımız her maçını kazanıyor, galibiyetten dolayı teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Deplasmanlarda ve Silifke Şehir Stadında bizleri destekleyen Silifkelilere, taraftarlarımıza tekrar çok teşekkür ediyorum”dedi.

 SİLİFKEMİZ, HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK 

Playoff 5.maçından da galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Grubumuzda 5 maçımız kaldı, en yakın rakibimizle puan farkını 8 olarak devam etti. İnşallah diğer maçlarımızı da kazanarak Bala çıkacağız. Futbolcularımızı kutluyorum. Silifke halkıyla, taraftarıyla, takımıyla birlik beraberlik içerisinde olduktan sonra daha bir sürü başarılara imza atacaktır. Bizlere maddi manevi destek veren başta Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Mustafa Turgut’a, ana sponsorumuz MEDCEM’e, yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza, yerel ve Ulusal Basın temsilcilerine, muhabirlerine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 HEP BERABER B.A.L.A. ÇIKACAĞIZ. 

Futbolcularını galibiyetten dolayı kutlayan Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal, “BAL yolunda taraftarlarımızın desteği ile bir engeli daha aştık. Futbolcularım verilen görevi sahada en iyi şekilde yaptılar. Bu sene birlik beraberlik içerisinde Bala çıkacağız. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz”dedi. 

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kafes, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü yönetim kurulu Üyeleri ve 1000’e yakın taraftarlar izledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36