AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi

AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi

AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi

 

  AK Parti Silifke İlçe  Başkanı  Mustafa Çetin, Süzer Otel’de  iftar programı düzenledi   AK Parti Silifke İlçe  Başkanı  Mustafa Çetin ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin tarafından  Süzer Otel'de verilen iftar yemeğine;  Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda ,İlçe Jandarma Karakol Komutanı Bülent Keskinsoy, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok , Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Levent Nogay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Nurettin Kaynar, Belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, oda başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Sivil Toplum Kuruluşları ve ilçe protokolü ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, yemekten sonra bir konuşma yaptı. Çetin konuşmasında ,’’  Bu akşam sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Amacımız bir araya gelmek. Silifke için birlik beraberlik  duygusu ile bir araya gelip kaynaşmaktan, birlikte olmaktan mutluyuz. Sizler gibi değerli dostları bir arada görmekten onur duyduk. Birlik beraberliğimiz hiç bozulmasın. Bundan güzel atmosfer olamaz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36