Kızkalesi'nde güneşi görenler kumsala indi

Mersin'in Kızkalesi sahilinde güneşi görenler kumsalda yürüyüş yapıp, denize girme keyfi yaşadı.

Kızkalesi'nde güneşi görenler kumsala indi

Hava ve deniz sıcaklığının 22-23 derecelerde olduğu kentte il dışından gelenler denize girdi, birçok kişi ise aileleri ile kumsalda yürüyüş gerçekleştirdi.

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Korykos Antik Kenti'nin en önemli parçası olan Mersin'in Erdemli ilçesindeki Kızkalesi’nde sezon hareketlenmesi başladı.

Sezonda birçok yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kızkalesi , hava sıcaklığının 22-23 dereceleri görmesiyle sahilde hareketlilik arttı.

Kızkalesi kumsalında yürüyüş yapan, il dışından gelen bazı kişiler de denize girme keyfi yaşadı. Geziye gelen bazı vatandaşlar ise tekne ile kaleye geçti. Denizin içindeki kaleyi gezen vatandaşlar, fotoğraf çekerek, kendilerine anı bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36