Medcem Silifke Belediyespor’dan Sponsorlara Teşekkür ziyaretleri

Medcem Silifke Belediyespor’dan Sponsorlara Teşekkür ziyaretleri

Medcem Silifke Belediyespor’dan Sponsorlara Teşekkür ziyaretleri

 

Bölgesel Amatör Lige çıkan Şampiyon Medcem Silifke Belediyesporlu yöneticiler, sezon boyunca takıma destek veren kurum ve esnaflara teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Teknik Direktör İnan Uçal, sezon boyunca ilaç ve ilk yardım malzemeleri desteği ile birlikte takımın her zaman yanında olan Ersin Eczanesi sahibi Ersin Servi’yi, A takımı futbolcularının ve diğer altyapı kategorilerindeki gençlerin formalarını ve malzemelerini yıkayıp ve temizleyen, temizlik sponsoru Anıl Temizlik sahibi Mutlu Alemdar’ı, sezon boyunca su sponsoru ve takımın her zaman yanında olan Bahçepınar Su Silifke Bayii sahibi Mehmet Ali Güngör’ü ve sağlık sponsoru ve takımın her zaman yanında olan Özel Olbamed Hastanesi Müdürü Ozan Yılmaz’ı ziyaret ederek Özel Olbamed Hastanesi’ne teşekkür ziyaretlerindebulundular.

TAKIMIMIZA DESTEK VEREN SPONSORLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Takımın her zaman yanında olan sponsorlara çok teşekkür eden Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer “Takımımız birlik beraberlik içerisinde Bölgesel Amatör Lige çıktı. Bir sezon boyunca takımımıza destek veren kurum kuruluş ve esnaflarımızı ziyaret ettik, onlara maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürler ettik. Bu takım hepimizin takımı, tüm Silifke sahip çıkmalı takımımıza, inşallah hep birlikte birlik beraberlik içerisinde daha büyük başarılara imza atacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı’da takıma emeği ve desteği olan herkese teşekkür etti.

Medcem Silifke Belediyespor’a sponsor yetkilileri ise, “Memleketimiz için her zaman yardımcı olmaya hazırız. Medcem Silifke Belediyespor Kulübüne destek olduğumuz için mutluyuz. Bundan sonrada takımımıza destek vereceğiz. Bölgesel Amatör Ligde de takımımıza başarılar”dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36