Ülkü Ocakları, Gazi ve Şehit Ailelerini unutmadı

Ülkü Ocakları, Gazi ve Şehit Ailelerini unutmadı

Ülkü Ocakları, Gazi ve Şehit Ailelerini unutmadı

 

 

Ülkü Ocakları Silifke Başkanlığı tarafından şehit ailelerine ve gazi yakınlarına düzenlenen yemek Göksu Otel’de gerçekleştirildi.

 

 

Ülkü Ocakları Silifke Başkanlığı tarafından şehit ailelerine ve gazi yakınlarına yönelik düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mücahit Aktan, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Sezer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kaan Akça, AK Parti ve MHP’nin Belediye Meclis Üyeleri, gazi ve şehit aileleri ile çok sayıda ülkücü genç katılım gösterdi. Yemek dualar eşliğinde başlayarak ardından Kur'an-ı Kerim okundu.

 

‘ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ’

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, yemeğe katılan şehit ve gazi yakınları ile tek tek ilgilendikten sonra şunları ifade etti. "Davetimizi kırmayıp, bizi onurlandıran, tüm gazi ve şehit yakınlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatan düşmesin, bayrak inmesin diye anadan, yardan, serden geçen şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize verdiğimiz sözü bir vicdani borç bilerek ’Ahde vefa imandandır.’ sözünü kendimize düstur edindik. Tekrardan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANI AKTAN, GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek onlarla yakından ilgilenen Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, şehitleri şükran ve minnetle andıklarını ifade ederek, “Bugün bu memlekete bu vatana canını seve seve veren şehitlerimiz ile gazilerimizin yakınlarıyla beraberiz. Rabbim şehitlerimizin mekânını cennet etsin. Allah hepsinden binlerce kez razı olsun. Sizlerle bugün birlikte olmak istedik sizlerde bizi kırmadınız buraya kadar geldiniz hepinizden Allah Razı Olsun. Bu memlekette dirliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Bu memleket kıymetli. Kıymetli olan şeylerin düşmanı çok olur. Bu memleketinde düşmanı çok. Onun için bizler birlik içerisinde güçlü bir şekilde olduğumuz müddetçe onlar oyunlarını oynamaya fırsatı olmayacaktır.

Bugün inanın ben çok mutlu oldum. Duygusal bir ortam oluyor. Bizlerden bir arzunuz, bir isteğiniz, yapabileceğimiz bir şey varsa onları da dinlemek öğrenmek isteriz. Elimizden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteriz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi.

İL BAŞKANI DEMİR, ‘HER ZAMAN BAŞ TACIMIZSINIZ’

Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir ise yapmış olduğu konuşmasında birlik, beraberliğe dikkat çekerek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu belirtip, ‘Şehitlerimize ve gazilerimize şükran borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Devletimizin bekası, dinimizin gazası için canlarını veren, bu güzel vatanda yaşamamıza vesile olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz, her zaman ve her şekilde baş tacımızdır.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36