Genç Avukatlar Memleketinde hizmet vermeye başladı

Genç Avukatlar Memleketinde hizmet vermeye başladı

Genç Avukatlar Memleketinde hizmet vermeye başladı

  

Açıkbaş-Usca Danışmanlık Bürosu açıldı.
 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Silifke’nin sevilen ve saygın ailelerinden Taşucu eski belediye başkanı Yaşar Açıkbaş’ın Avukat oğlu İslam Kurthan Açıkbaş ile Orinpa mağazalarının sahibi Mustafa Usca’nın Av.oğlu M.Emre Usca, Açıkbaş-Usca Danışmanlık Bürosu açtı.

Görkemli bir toe

Onuk İş Merkezi 3. katta hizmet vermeye başlayan Açıkbaş-Usca Danışmanlık Bürosunun açılışı sade ama kalabalık bir şekilde gerçekleştirildi.

Açılış merasimine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Mersin Barosu Başkanı Ali Er, ve Yönetim kurulu üyeleri, Mersin Barosu Silifke Temsilcisi Gülhan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri,  Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, genç avukatların meslektaşları, Silifke’nin iş adamları ve esnafları ve çok sayıda davetlinin katıldı.

Mesleğinde 3yıllık deneyimi olan Genç Avukat M.Emre Usca, mesleğe yeni başlayan genç avukat İslam Kurthan Açıkbaş ile birlikte yürütecekleri danışmanlık bürosunda bölge halkına hizmet verecekler.

 Açılış kurdelasını kesen Kaymakam Cinbir ve Belediye Başkanı Turgut, genç avukatlara mesleklerinde başarı dileklerinde bulundular.

Mmeslek hayatlarını devam ettirmek için memleketlerini seçen genç avukat Usça ve Açıkbaş katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36