Halk Eğitim'de Yılsonu Sergisi

Silifke Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerin yaptığı ürünlerle yılsonu sergisini düzenledi. Silifke Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen yılsonu sergisine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, eşi Hayriye Cinbir, ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kursiyerler ve sanatseverler katıldı.

Halk Eğitim'de Yılsonu Sergisi

2017-2018 sezonunda açılan kurslarda öğretilen, el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği etkinlikte, Hayat Botu Öğrenme faaliyetleri kapsamında yapılan eğitimlerin bir kısmının uygulamalı olarak gösterildi. Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir yaptığı konuşmada, “Bu kurslarımıza yıl boyunca destek sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, ve destekçilerimize teşekkür ediyorum.

 

Bu sergiye kursiyerlerimizin ortaya koyduğu eserler sergileniyor. Biraz önce, gençlerimizin burada konuşma sırasında sergilediği İşaret Dili de olmak üzere birçok dalda kurslar veriliyor. Bu kurslardaki temel amaç, hayat boyu öğrenmeye ihtiyaç olduğunu ortaya koymak ve bu kapsamda da kişisel gelişimimizi sağlamaya yönelik, sizlere katkı sağlamak ve rehberlik yapmaktır. Kurslarımıza ilgi her geçen gün daha da artıyor. Eksiklerimizin de olduğunu düşünüyorum. Tanıtımların daha da fazla yapıldıkça, inanıyorum ki vatandaşlarımızın ilgisi daha da artacaktır.

 

Bunun için de herkesin, taşın altına elini koyması gerekiyor. Bizler yeni fikirlere açığız. Bu anlamda şayet istenilen kurslar varsa bize müracaat etmeleri yeterlidir. Bu güzelliklerin devam etmesini ve kurslarımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. Silifke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Ateş yaptığı açıklamada, 2017-2018 sezonunda, bugün itibariyle 379 kursta toplam 9423 kursiyerimiz eğitim aldığın söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36