İyilik elçisi Mersin’de konferans verdi

Hollanda Kraliçesi Beatrix’in İyilik Elçisi Bülent Türker Mersin’de Konferans verdi.

İyilik elçisi Mersin’de konferans verdi

Hollanda’nın Rotterdam kentinde 35 yıldır yaşayan, Hollanda Kraliyet nişanı sahibi ve son 40 yılın en iyi kalpli ve yardımsever insanı seçilen Şövalye Bülent Türker Mersin Sınav Ortaokulu ve Mersin İlgi Özel Etüt Eğitim Merkezi’nde 16 Ocak 2016 Cumartesi günü “Başarıya Giden Yol” adlı bir konferans verdi.

İki bölüm olarak gerçekleşen konferansa öğrenciler, veliler, seçkin bir davetli grubu ve devlet erkanı katılırken; öğrenciler Türker’in Çanakkale, Atatürk ve kendi yaşamını anlattığı konferansı pür dikkat dinlediler ve kendisinin hayatı ile ilgili çeşitli sorular yönelttiler.

Türker, öğrencilerin sorduğu soruları tüm samimiyeti ile yanıtlarken salonda duygusal anlar yaşandı.

Bülent Türker de öğrencilere bazı sorular yönelterek, bu soruları doğru cevaplayan öğrencilere kendisinin yazdığı 7 kitabının içerisinde yer alan Çanakkale Kahramanları ve Çanakkale Savaşının Bilinmeyenleri adlı kitaplarından hediye etti.

Organizasyon komitesi Başkanı, Davranış bilimleri ve kişisel gelişim uzmanı, yazar Güray Gökal yaptığı açıklamada “Bu tür organizasyonlarla gençlerin milli duygularını ve bilinçlerini geliştirmek ve farklı hikâyelerle öğrencilerin vizyonlarını, hayata bakış açılarını değiştirmeyi hedefliyoruz. Gençlerimiz dinledikleri konuşmacıların hayatlarından bir şeyler alarak, gelecekte hayatlarına yön verecekler. Bu tür konferanslarımız dünyanın en ünlü isimleri ile devam edecek. “dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36