KIZ ÖĞRENCİ YURDU VE GÜLNAR KONUKEVİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 1 EKİM

KIZ ÖĞRENCİ YURDU VE GÜLNAR KONUKEVİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 1 EKİM

KIZ ÖĞRENCİ YURDU VE GÜLNAR KONUKEVİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 1 EKİM

 

GÜLNAR YÜKSEKÖĞRENİM KIZ ÖĞRENCİ YURDU VE KONUKEVİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Gülnar’da kız öğrencilere hizmet verecek Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile erkek öğrencilere hizmet verecek olan Gülnar Konukevi için başvurular başladı. 1 Ekim’e kadar başvuruların alınacağı ve gelecek hafta hizmete açılacak yurtlar için öğrencilerin gerekli belgeleri Büyükşehir Belediyesi Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne teslim etmesi gerekiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencileri için gelecek hafta Gülnar’da hizmete açacağı öğrenci yurdu ve konukevine yönelik başvurular başladı. 68 kız öğrenci kapasiteli Gülnar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve 40 erkek öğrenci kapasiteli Gülnar Konukevi için başvurular 1 Ekim’e kadar alınacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in oldukça önem verdiği konuların başında gelen eğitime destek için gerekli çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mersin Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden tahsis edilen bina, Büyükşehir tarafından öğrencilerin barınabileceği bir alan haline getirildi.

Kız öğrenciler için 68, erkek öğrenciler için 40 kişi kapasiteli

Gülnar’da Hacıpınar Mahallesi Ahmet Usta Sokak No 1 adresinde hizmet verecek olan yurt ve konukevi toplam 108 öğrenci kapasitesine sahip. Kız öğrencilerin barınacağı Gülnar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu A Blok’ta 17 odalı, 68 öğrenci kapasiteli. Erkek öğrencilerin barınacağı Gülnar Konukevi ise C Blok’ta 40 kişilik kontenjana sahip durumda. Konukevi, yükseköğretim erkek öğrencilerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne kırsaldan gelen ve barınma sorunu olan öğrencilere de hizmet verecek.

Başvuru için istenen evraklar

Son başvuru tarihi 1 Ekim olan yurt ve konukevi için gerekli belgeleri öğrenci belgesi, adli sicil kaydı, anne ve babanın ikametgah belgesi ve aile gelir durum belgesi (SGK Hizmet Dökümü, Maaş Bordrosu, Vergi Levhası vb.) oluşturuyor.

Başvuru yapacak öğrencilerin evraklarını; Saray Mahallesi Alaaddin Sokak No 17’de bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne elden teslim etmesi gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyenler 0324 774 82 52 numaralı telefonu arayabilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79