Öğrencilerden anlamlı kermes

Silifke’de Özlem Lisesi öğrencileri, İlköğretim öğrencileri yararına kermes düzenledi.

Öğrencilerden anlamlı kermes

Özlem Lisesi Öğrencileri, Okul Aile Birliği ve Öğrenci velilerinin organize ettiği kermeste toplanan gelir Nur İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçlarında kullanılacak.

Düzenlenen kermeste öğrencilerin kendi elleriyle yaptıkları yöresel yemekler, pasta, tatlı, gibi gıdalar ön plana çıkarken meyve ve sebzelerden oluşan alanlarda da yörenin ürünleri sergilendi. Yoğun kalabalığın katılımıyla gerçekleşen kermeste öğrencilerin yaptığı ürünler büyük ilgi gördü.

Özlem Lisesi Müdürü Ümit Kayır, Okul Aile birliği Başkanı Meryem Akcan’ın koordine ettiği kermeste Öğretmenler olarak Zeycan Türe ve Ebru Yılmaz’da görev aldı.

Amaçlarının hem öğrencilerin kişisel yeteneklerini geliştirmek hem de özgüven kazandırmak olduğunu belirten Okul Müdürü Ümit Kayır, kermes gelirinin de ilçede hizmet veren Nur İlköğretim okulunun ihtiyaçları için kullanılacağını ifade etti.


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...   www.facebook.com/media/set/






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36