Silifke Final Okullarında Görkemli Mezuniyet Töreni

Silifke Final Okullarında Görkemli Mezuniyet Töreni

Silifke Final Okullarında Görkemli Mezuniyet Töreni

 

İlçemizin başarılı okullarından Özel Final Okulları okul bahçesinde yeni hizmete açılan havuz başında, 4 ve 8.sınıf öğrencilerine muhteşem bir mezuniyet töreni düzenledi.

Okul yöneticilerinin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve öğrenci velilerinin tamamının katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Törenin açış konuşmasını Silifke Final Okulları kurucu ve Genel Müdürü Necip Süzer yaptı.

Süzer; Kendilerine güvenerek en değerli varlıkları olan çocuklarını teslim ettikleri için velilere; öğrencilerin yaşam ve sınav başarısı kazanmaları için çalışan öğretmenlere teşekkür eden Süzer, açıldığı günden beri okulun birçok alanda başarı göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. eğitim-öğretimin önemine vurgu yapan Süzer, tüm öğrencilere tahsil hayatı boyunca üstün başarılar diledi.Mesleğinizin ne olduğu değil, görev yaparken insanlara adil davranıp davranmadığınız, empati kurup kurmadığınız ve doğrudan ayrılıp ayrılmadığınız önemli. Sadece insanlara değil, diğer tüm canlılara ve çevreye karşı duyarlı olup olmadığınız önemli. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağınızdan eminim.

Hem aileleriniz, hem de öğretmenleriniz olarak gözümüz arkada kalmayacak

İnanıyoruz ki, her biriniz önce kendinizi ve ailenizi, sonra da bu güzel ülkemizi geliştirecek çalışmalar yapacaksınız. Sizleri tebrik ediyor dedi. Süzer; eğitim-öğretimlerini en güzel şekilde tamamlayan ve yeni bir hayata ‘merhaba’ diyen öğrencilere de bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.

EMEKLERİMİZİN SONUÇLANDIĞI O EN MUTLU GÜN BUGÜN

Anaokul- İlkokul-Ortaokul Müdürü Kadir Kaynar’da; ’’Emeklerimizin sonuçlandığı o en mutlu gün bugün. Bu yıl durmaksızın çalışan yorulan, en güzel zamanlarında ders çalışarak, belkide sizlerden ailelerinden çalarak geçirdikleri yılın hasadı bugün. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı, çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için Final Okulları kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle, öğrencilerimizi kutluyor, yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

KEPLER HAVADA UÇUŞTU

Final Ailesi bu önemli günde öğrencileri ile birlikte olmanın onur ve gururunu yaşadı. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler ailelerine ve öğretmenlerine duygu dolu anlar yaşattı. Beklenen an geldiğinde cüppeleri ile sahnede ışıl ışıl parlayan gözler, keplerini atmanın sevinciyle coştukça coştu. Öğrenciler,  öğretmenleri ve arkadaşları ile unutulmaz bir iz bırakarak mezuniyetlerini ölümsüzleştirdiler. Ana sınıfı, 4. sınıf, 8. sınıfların yer aldığı mezuniyet töreninde öğrencilere temsili mezuniyet plaketi, flama ve madalyaları okul idarecileri ve veliler tarafından verildi. Sergi açılışının ardından davetlilere İftar , Geleneksel pilav ikramında bulunuldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36