Altunok’tan Medcem’e teşekkür ziyareti

Altunok’tan Medcem’e teşekkür ziyareti

Altunok’tan Medcem’e teşekkür ziyareti

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçede eğitime, spora, kültüre, sanata ve sosyal projelere destek veren Medcem Çimento Fabrikasını ziyaret etti.

İlçeye bağlı Akdere Mahallesinde faaliyetini sürdüren Eren Holding Medcem Madencilik Şirketine bağlı çimento fabrikasını ziyaret eden Başkan Altunok, burada Fabrika Genel Müdürü Murat Kahya tarafından karşılandı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Ziyarette konuşan Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Verdiğiniz hizmetlerle ilçe ekonomimizin canlandırılmasının yanı sıra  bölge insanımıza  iş ve aş imkanı da sağlamanız bizleri mutlu etmektedir. Eren Holding Medcem Madencilik Şirketi olarak  halkımıza yönelik hazırladığımız eğitim, spor, sanat, sosyal ve kültürel alandaki projelere de destek sağlamanız halkımızı ve bizleri mutlu etmektedir. 

İlçemize sağladığınız katkılardan bahsetmek istersek bir süre önce Taşucu Mahallemizde hizmete açtığımız Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezi ve Kütüphanemiz ülkemiz genelinde ilkler arasında yer almaktadır. Yarınımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin eğitilmesi, okuması, araştırması, sorgulaması, milli ve manevi değerlerimize bağlı, bilgili ve yetenekli birer birey haline gelebilmeleri için hayata geçirdiğimiz bilim merkezi ve kütüphane projemize en büyük katkı yine sizlerden gelmiştir. Bölge insanımıza sağladığınız aş ve iş imkanının yanı sıra halkımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın yararına hayata geçirilen eğitim, spor, kültür, sanat ve sosyal projelere verdiğiniz destekler hem bizleri hem de ilçe halkımızı son derece memnun etmektedir. Bu konuda gösterdiğiniz özveri ve desteklerden dolayı Eren Holding Medcem Madencilik Şirketine ve sizlere çok teşekkür ediyorum” diyerek Fabrika Genel Müdürü Murat Kahya’ya memnuniyetini bildirdi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eren Holding Medcem Madencilik Şirketi Fabrika Genel Müdürü Murat Kahya’da konuşmasında, şirket olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ilçe belediyesi ve diğer sivil toplum kuruluşları tarafından hazırlanan eğitim, spor, kültür, sanat ve diğer sosyal projelere  yönelik faaliyetlerine destek olmaya devam edeceklerini hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79