DenizBank çiftçiler gününü kutladı

DenizBank çiftçiler gününü kutladı

DenizBank çiftçiler gününü kutladı

 

DenizBank Silifke Şubesi çiftçiler günü vesilesiyle gerçekleştirdiği kahvaltı organizasyonu ile çiftçilerle biraraya gelerek Çiftçiler Günü'nü kutladı.

 

ÇİFTÇİLER GÜNÜ'NE ÖZEL AVANTAJLAR MAYIS AYI BOYUNCA DENİZ'DE DENİZBANK'TAN TARIMIN GELİŞİMİ İÇİN ÇİFTÇİLERE TAM DESTEK

 

Tarım sektöründe % 39 pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan DenizBank, üreticileri her alanda desteklemeye devam ediyor. Banka 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlamak üzere çiftçilere özel yenilikçi kampanyalar düzenliyor.

Üreticiler, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde şube ve tüm DenizBank kanallarından ayrıcalıklı hizmet alabilecekler. Mayıs ayı boyunca sürecek kampanyalar kapsamında, tarımsal kredi ve sigorta ürünlerinde sunulacak avantajların yanı sıra Üretici Kartını ilk kez kullanacak çiftçiler özel fırsat ve indirimlerden yararlanabilecek. DenizBank Silifke Şubesi ayrıca bu özel gün vesilesiyle düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile çiftçilerle bir araya geldi.

Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarm Bankacılığı Bölümü'nü kuran, tarıma yatırımı sosyal sorumluluğunun bir parçası olarak gören DenizBank, bugün itibarıyla Türkiye'nin her yerinde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre önemli oranda finansal destek sağlıyor.

Banka, Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği avantajlı kampanyalar ile çiftçinin yüzünü güldürürken, ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarıma katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda üreticiler Mayıs ayı boyunca tarımsal kredi ve sigorta ürünlerinde avantajlı faiz oranı ve indirimlerden yararlanabilecek; Üretici Kartı'nı ilk kez Mayıs ayı içinde kullanacak kart sahibi çiftçiler ise tarımsal girdi alışverişlerine özel fırsat ve indirim kazanacaklar. Üreticiler ayrıca Mayıs ayı boyunca tüm şube ve DenizBank kanallarından ayrıcalıklı hizmet alacaklar.

Bankanın Silifke şubesi bu anlamlı gün vesilesiyle gerçekleştirdiği kahvaltı organizasyonu ile çiftçilerle biraraya gelerek Çiftçiler Günü'nü kutladı.

"ÜRETİCİMİZİN HER YERDE HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Dünya Çiftçiler Günü kapsamında çiftçilerin bu özel ve anlamlı günlerini kutladığını belirten DenizBank Silifke Şube Müdürü Sinan Caymaz şunları söyledi; "Yurdumuzun her köşesinde 316 tarım şubemiz, sayılan 600'ü aşkın çoğunluğu ziraat mühendislerinden oluşan saha kadromuz ile üreticimizin yanındayız. DenizBank Silifke şubesi olarak Silifkeli çiftçimize ayrıcalıklı tarım bankacılığı hizmeti sunuyoruz. Bugün 9 Milyar TL'yi aşan tarım kredimiz, 1 milyonu aşan çiftçi müşterimiz ve özel bankalar arasında yüzde 39’1uk pazar payımızla sektördeki liderlik bayrağını gururla taşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçimizle aynı dili konuşmaya, her yerde her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36