MERSİN KARDEŞLER OTOMOTİV HIZ KESMİYOR

MERSİN KARDEŞLER OTOMOTİV HIZ KESMİYOR

MERSİN KARDEŞLER OTOMOTİV HIZ KESMİYOR

  

 

 

 

Mersin Kardeşler Otomotiv’den Enflasyonla Topyekun Mücadeleye destek

 

Mersinli Sanayici İş adamı Selahattin Ertugan, Mersin Sanayisindeki hizmet ağını genişleterek Enflasyonla mücadele de, ‘Bende varım ‘dedi.

 

HABER: ATİKE CEYLAN

 

Mersin Sanayi Sitesi'nde bulunan iş yerini genişleterek müşterilerine daha hızlı ve etkin hizmeti vermek için mücadele ettiklerini belirten İş adamı Selahattin Ertugan, ‘Günümüzde eflasyonla mücadele etmek yerine kolay yolu seçenleri kınıyorum 35 yıllık deneyimimize güvenerek, bugün iş yerimizi ve hizmet ağımızı genişletmenin de gururunu yaşıyoruz.  Bugün ülkemizin içinde bulunduğu duruma destek olmak her iş adamının görevi. Ülke hepimizin. Bu nedenle Enflasyonla Mücadele Programına tam destek veriyoruz” dedi.

 

Yenilen iş yerinin açılışı yapan Mersin Kardeşler Otomotivin açılışı iş dünyasını ağırladı. MHP Mersin il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamit Tuna’nın da katıldığı açılış sonrası, Kuran-ı kerim okunup dualar edildi ve yemek ikram edildi.

 

MERSİN KARDEŞLER OTOMOTİV  HIZ KESMİYOR

 

Kardeşler Otomotiv servis alanına büyüterek ve yeni ekipmanlarla güçlendirerek Mersin Otomotiv sektöründeki 35 yıllık tecrübesini hizmet ağını genişleterek taçlandırdı

 

‘Yetkili servis olmaktansa etkili servis’ olma sloganıyla servis alanını yenileyen ve genişleten  Mersin Kardeşler Otomotiv, Mersin sanayi sitesindeki yerinde düzenlenen İş yeri tanıtım ve açılışında tedarikçi firma yetkililerini ve dostlarının yanı sıra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Madeni Sanatkarlar Odası, Meslek Adamları Birliği gibi ivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile Mersin İş dünyasının önemli mensuplarını ağırladı.

 

Son dönemde ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen büyümeyi ve ülke ekonomisine katkı sağlayarak müşterilerine sürekli kaliteli hizmet vermeye devam eden ettiklerini belirten  Mersin Kardeşler Otomotiv sahibi iş adamı Ertugan, ‘Yolumuza hız kesmek yerine hızı daha da arttırmış ve gelişen teknoloji ile birlikte servis alanında genişleterek üstün teknoloji cihazları orijinal yedek parça ve madeni yağlar, ödemede kolaylık,  sürekli düzenlenen kampanyalar sunmaya ve Mersin Otomotiv sektörüne değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

 

İş adamı Mersin Kardeşler Otomotiv sahibi Ertugan, “ Müşteri memnuniyetini yıllardır hep kaliteli hizmet anlayışıyla sunmaya çalışan Mersin Kardeşler Otomotiv de araç bakımları bilgisayarlı arıza tespit cihazları ve araç için özel tasarlanmış bakım takımları kullanılarak, özel eğitim almış teknisyenlerce yapılmakta. Aracın periyodik bakımı ve orijinal yedek parçaları için 2 yıl Garanti verilmektedir.

Dünyanın ve Türkiye'nin 1 numaralı madeni yağı tedarikçisi olan ve 100'ü aşkın ülkede tüketicilere son teknoloji ve yüksek performanslı ürünler sunan Shell, partnerleri arasına Mersin Kardeşler Otomotivi de dahil etmiştir. Bireysel ve kurumsal müşterilerine 35 yıllık tecrübesiyle hizmet veren Kardeşler Otomotiv,  dünyanın en güçlü petrokimya şirketlerinden olan Shell ile yapmış olduğu İşbirliği ve müşterilerine son teknoloji ve yüksek performanslı madeni yağlar sunmaktadır.

Mersin Sanayi Sitesi'nde bulunan iş yerimiz, yenilenmiş yüzeyde arıza tespiti, tamir bakım işleri, fren testi ve bakımı, ön düzen bakımları, resmi egzoz emisyon ölçümü ve muayenesi, kaporta boya işleri, ikinci el ekspertiz işlemleri, orijinal yedek parça ve madeni yağlar ile hizmet vermeye devam edecek olan Mersin Kardeşler Otomotiv 35 yıllık tecrübesi ile müşteri beklentilerini bildiğini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede karşılayacağını iddia etmektedir” dedi.













 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36