1 gecede 5 sahne 5 kostüm

Asena televizyonlarda kendisini göremeyen hayranlarını canlı güzelliği ve zarafetiyle âdete şaşkına çevirdi.

1 gecede 5 sahne 5 kostüm

Türkiye ve Avrupa'daki çoğu bayandan daha atletik ve güzel fiziğe sahip olan asena yabancıları da kendine hayran bıraktı.

Her yıl değişik yerlerde yeni yılı kutlayan güzel dansçı bu yıl yurt dışında aynı gecede 5 mekâna çıkarak bir rekora daha imzasını attı.

Hayatını dansa adayan Asena kostümleri ve performansıyla herkesi şoke etti. Büyük izdihamın yaşandığı sahnelerinde 40 dakika sahnede kalan Asena, her sahnede bir saatten fazla fotoda çektirerek toplam sabaha karşı yaklaşık 740 kişiyle de fotoğraf çektirmiş oldu.

Asena ayrıca yeni yıla Belçika Genk'de bulunan Anatolia Restoran'a Noel babaların omuzunda taht'da girdi. Misafirleri dansıyla coşturan Asena masalara çıkarak adeta sevenlerini coşturdu.

Aynı zamanda Anatolia Restoran'ın 20.yıl şerefine kutlama yapan mekân sahipleri İsmail Duman ve aynı zamanda sanatçı olan Hakan Duman kardeşler şunları söylediler;

'Bu yıl bizim yılımız 20.yılımızı bizimle birlikte kutlayan siz değerli misafirlerimize personelimize ve dansın sultanı Asena'mıza çok teşekkür ederiz.'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36