13 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ İDDİASI

13 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ İDDİASI

13 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ İDDİASI

    

50 yaşında adamın 13 yaşında kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiası

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi mahallesinde Suriyeli bir ailenin 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiği iddia edilen 50 yaşındaki A. K tutuklanarak Mersin cezaevine konuldu.

 

İddia edilen olay: Erdemli’nin Kızkalesi mahallesinde meydana geldi. Suriyeli bir aileyi bahçe evinde işçi olarak çalışmaya başlar. Ailesinin kaldığı bahçe evinden 50 yaşındaki A. K, sana dondurma alacağım diyerek kandırdığı 13 yaşındaki Suriyeli kızı, ailesinin yaylada olması nedeniyle boş olan evine götürdü.

Orada  küçük kıza tecavüz etmeye yeltendiği,  tecavüz etmeye çalışırken küçük kızı yaraladığı iddia edilen  A. K. kızda kanama meydana gelmesiyle paniğe kapılarak kızın kanlarını temizleyip annesine götürdü.

Acı içinde annesine durumu anlatan küçük kızın babası S.C.,  kızına saldıran A. K. ‘ye ait olan tüfekle A. K.'yi öldürmek istedi.

Ancak ‘öldürünce cezaevine girerim, cezaevine girersem de aileme bakan kimse yok’ diyerek öldürmekten vazgeçti. Babanın elinden tüfeği alan anne K. C , A. K. yi öldürmek istedi. Buna da eşi engel oldu. Orada bulunan Suriyeli ailenin tanıdıkları polisi aradı.

Olay yerine gelen polise kızına tecavüz ettiğini iddia ettiği A. K. yi teslim eden baba, ‘Suriye’de olsa bu caniliği yapan sapığı yaşatmazdım, eşim ve çocuklarım var çaresiz kaldım bu şerefsizin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum’ diyerek teslim etti.

Gözaltına alınan A. K çıkarıldığı Erdemli adliyesinden tutuklanarak, Mersin cezaevine gönderildiği belirtildi.

 

Öte yandan iddiaya göre; yıllar önce akrabalar arasında çıkan bir kavgada adam yaralayan, yaraladığı akrabasının davacı olmaması ve A.K. 'nin cezaevine girmemesi için, o dönemde deli raporu alınan A. K’nın deli raporunun devreye sokulduğu belirtiliyor.

  Suriyeli ailenin ise, küçük kızlarının başına gelenlerden sonra çalıştıkları evden ayrılıp akrabalarının evlerine sığındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten 8 yıl önce

Layığını bulsun

banner36