15 Temmuz'u unutturmayacağız, unutmayacağız

15 Temmuz'u unutturmayacağız, unutmayacağız

15 Temmuz'u unutturmayacağız, unutmayacağız

 

 

15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Silifke Kaymakamlığı  tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Yeşilovacık mahallesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikildi.

15 Temmuz Destanının yıl dönümü dolayısıyla Silifke Kaymakamlığı ile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Yeşilovacık mahallesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri  anısına oluşturulan hatıra ormanında anma etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Silifke Kaymakamı  Şevket Cinbir , “ İki yıl önce gerçekleştirilmeye çalışılan darbe teşebbüsü, milletimizin demokrasi bilinci iradesine sahip olma anlayışı ve Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, yine devletimizin silahlı kuvvetleri, polisi, kamu kurum ve kuruluşları, halkımızın büyük direnciyle bertaraf edilmiştir ve bu teşebbüse kalkışanlara da gereği yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, her kim tarafından saldırılara maruz bırakılsa bırakılsın, sonsuza kadar, her zaman dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Bu topraklara yapılan saldırılar, hainlikler her seferinde milletimizin birliği ve dirliği sayesinde bertaraf edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti her seferinde daha da güçlenerek yoluna devam etmiştir. Bu topraklarımız, şehitlerimizin asil kanlarıyla sulandığı için kutsaldır. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, gazilerimizi, tüm aziz şehitlerimizi, bu vesileyle rahmetle, minnetle anıyorum. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun, yarınlarımız aydınlık olsun” dedi.

 Silifke Protokol üyelerinin, daire amir ve müdürlerinin tam kadro katıldığı ağaç dikim törenine sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaş katıldı.

 Yapılan konuşmaların ardından fidan dikimi gerçekleştirilerek, hatıra ormanına bakım yapıldı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36