Altunok, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

Altunok, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

Altunok, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, okul ziyaretleri gerçekleştirerek, öğretmenlere karanfil dağıttı.

“Öğretmen, çocuğun hayata hazırlanmasının en büyük anahtarıdır” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, öğretmenlerle bir araya gelerek, onların talep ve sıkıntılarını da dinledi. Öğretmenlerle sohbet eden Belediye Başkanvekili Altunok,‘Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla, başla çalışan öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimiz, bizim için her zaman çok değerlidir. Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi en özel günlerinde ziyaret ederek, belediyemizin imkânlarıdâhilinde her zaman kapımızın açık olduğunu ifade etmek istiyorum.

Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz evlatlarımızın yetişmesinde gelişmesinde ve eğitiminde etkin rol oynayan öğretmenlerimiz toplumumuzun üretkenliğinde köprü görevini yerine getirmektedir. Bir çocuk anne-babasından sonra öğretmenini örnek alır. Öğretmen, çocuğun hayata hazırlanmasının en büyük anahtarıdır. Oldukça kutsal bir meslek icra eden öğretmenlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Silifke Belediyesi olarak öğretmenlerimizin, okullarımızın taleplerini imkânlarımız doğrultusunda karşılamaya gayret ediyoruz. Gelecek nesillerimizi zeki, ahlaklı, vatansever olarak yetişmesi için çalışan eğitimcilerimizin bu güzel gününü en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36