Altunok, “Emlak Verginizi Unutmayın”

Altunok, “Emlak Verginizi Unutmayın”

Altunok, “Emlak Verginizi Unutmayın”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisinin ikinci taksidinin son ödeme tarihi 30 Kasım 2020 olduğunu hatırlattı.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Hizmetlerimizin temel kaynağı olan emlak vergisi ve iş yerleri çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım 2020 tarihinde sona erecektir. Mükelleflerin, ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 30 Kasım 2020 tarihinden sonra ödenecek emlak vergileri ve işyerlerine ait çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerine kanunen gecikme faizi uygulama zorunluluğu bulunmaktadır. Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 30 Kasım 2020 gününe kadar ödemeleri önemle duyurulur. Vatandaşlarımız vergilerini belediyemiz veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi e-belediye sistemi ile www.silifke.bel.tr internet sitesinden ödeme yapabilirler” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36