Altunok, “Hizmetlerimize devam ediyoruz”

Altunok, “Hizmetlerimize devam ediyoruz”

Altunok, “Hizmetlerimize devam ediyoruz”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak mahallelerde yürütülen çalışmaların yanı sıra kent merkezinde halkın oturup dinlenebileceği yeni alanlar oluşturmaya devam ettiklerini bildirdi.

“Hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye tarafından yapımı devam eden Saray mahallesi Göksu ırmağı kenarındaki cafe ve çay bahçelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak her mahallemizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz öncelikli olarak geçtiğimiz günlerde ilçemiz genelinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarımızın yanı sıra diğer mahallelerimizde de acil yapılması gereken hizmetleri yerine getiriyoruz. Kent merkezimizde ise belirli noktalarda yapımı süren kafe ve çay bahçelerimizde çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Halkımızın ve ilçemize gelen misafirlerimizin oturup dinlenebilecekleri yeni alanları kısa sürede hizmete açacağız. Şehrimizin mekânsal kalitesini arttıracak ve katma değer kazandıracak bu kafe ve çay bahçelerimiz vatandaşlarımızın dinlenme ve huzur bulmalarına imkan sağlayacak alanlar olacaktır” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36