Altunok, seyir terasında çalışmaları inceledi

Altunok, seyir terasında çalışmaları inceledi

Altunok, seyir terasında çalışmaları inceledi


İlçeye bağlı Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden kale seyir terası yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kale seyir terasında çalışmaların kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını açıkladı.

Silifke Belediyesi tarafından yapımı devam eden kale seyir terası çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz’dan da bilgiler aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını tekrarlayan Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Halkımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin yanı sıra halkımızın da büyük ihtiyaç duyduğu seyir terasında çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Şehrimize hakim bir noktada yürütülen çalışmalarımızın sonunda hizmete sunacağımız bu tesisle birlikte ilçemizin sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklerin de turizme kazandırılmasına imkan sağlayacağız. İlçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz bu tesislerimizde dinlenirken hem şehrimizin güzelliklerini seyretme imkanı bulacaklar, hem de temiz hava ve sakin ortamda huzurlu bir şekilde gün geçirebileceklerdir. Hedefimiz bu alanda devam eden çalışmaları kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diyerek çalışmaların bir an evvel bitirilmesi için belediye ekiplerine de talimatlar verdi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36