Altunok, yeni yılı kutladı

Altunok, yeni yılı kutladı

Altunok, yeni yılı kutladı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yeni yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunun yaşandığı şu günlerde 2020 yılının mutlu, sağlıklı ve başarılı geçmesini diledi.

2020 yılının Silifke’mize, ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaptığı açıklamada,  2019 yılında Silifke Belediyesi olarak hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. Silifke Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Silifke’mizi layık olduğu yere getirme kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır.Belediyemiz, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni projeler kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 


Anahtar Kelimeler:
AltunokYeni Yılı Kutladı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36