Anadolu Kalkınma Vakfı’nda eğitime tam destek

Anadolu Kalkınma Vakfı’nda eğitime tam destek

Anadolu Kalkınma Vakfı’nda eğitime tam destek

 

 

Silifke Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Kalkınma Vakfı arasında imzalanan protokolle Silifke’nin Atayurt Mahallesinde bulunan Atayurt Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan spor alanının üstü kapatılarak, her mevsim öğrencilere hizmet verecek hale getirilecek.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR


Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun himayelerinde Silifke İlçe Milli Eğitimi Müdürü Şerafettin Çiftçi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Genel Sekreteri hayırsever işadamı Ahmet Akyürek projeye karşılıklı imza attılar.

 

Atayurt Ortaokulu ve Atayurt İlkokulu ile yakın çevredeki okulların öğrencilerine hizmet vermek üzere kurulacak olan tesisin ismi Anadolu Kalkınma Vakfı Genel Sekreteri hayırsever işadamı Ahmet Akyürek’in eşi ‘Tülin AKYÜREK Spor Salonu’ olacak.

Toplamda 800 m2 alan üzerine kurulacak spor tesisinin bütün masraflarının Anadolu Kalkınma Vakfı tarafından karşılanacağını belirten Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, en güzel yatırımlardan birinin eğitime ve spora yapılan yatırım olduğunun altını çizerek, projenin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Hayırsever İş adamı ve Anadolu Kalkınma Vakfı Sekreteri Ahmet Akyürek ise, “Memleketimiz için yapılacak olan yatırımların her zaman destekçisi olduk. Bu proje beni çok heyecanlandırdı. Gerek eşimin isminin yaşatılması gerekse gelecek nesillerin yetişmesine yapılacak olan katkıyla. Biz çok heyecanlıyız. Umarız tesisimiz kısa sürede biter ve başarılı sporcular çıkartırız. Zaten okulumuzun eğitimde ve sporda aldığı başarılar göz önünde, başarılarımız katlanarak devam etsin inşallah” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36