Atatürk Anıtıyla ilgili Belediye'den açıklama geldi

Atatürk Anıtıyla ilgili Belediye'den açıklama geldi

Atatürk Anıtıyla ilgili Belediye'den açıklama geldi

 

Mersin'in Silifke ilçesine Bağlı Taşucu Mahallesinde Eski Taşucu Belediye binası önünde bulunan Atatürk Anıtındaki silinmiş yazıların bir saldırı olmadığı bildirildi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Anıtı'ndaki "Cumhuriyet Erdem ve Namustur" yazısı yer yer sökülmüş, bunu gören Silifke Belediye Fen İşleri ekiplerince ise kalanının sökülüp yenisinin yapıldığı ile ilgili açıklamayı Silifke Belediye Başkan Danışmanı Eyüp Arslan açıkladı.

 Başkan Danışmanı  Eyüp Arslan'ın yaptığı açıklama da; "Bir kaç gün önce belediyemiz fen işleri ekipleri tarafından fark edilip yenisi ile değiştirilmek üzere sökülen yazılar yağan yağmurlar nedeniyle yerine takılamamıştı. An itibariyle yapılan yeni plaka üzerine yazılan yazılar yeniden yerine takılmıştır. Haberde konu olduğu gibi bir saldırı söz konusu değil, aksine belediyemiz tarafından acilen yenilenmesi için işlem yapılmıştır" dedi.

Olay yerinde Silifke emniyet Müdürlüğü ekipleri de inceleme yapmış, saldırıyla ilgili bir konunun söz konusu olmadığını, belediye yetkililerince sökülen yazının yerine takıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36