Atatürk Köprüsü Açılışı 3 Kasım'a Ertelendi

Atatürk Köprüsü Açılışı 3 Kasım'a Ertelendi

Atatürk Köprüsü Açılışı 3 Kasım'a Ertelendi

 

29 Ekim Pazartesi günü açılması planlanan Silifke Belediyesi Atatürk Köprüsü'nün açılışı, şehitlerimiz olması sebebiyle 3 Kasım'a ertelendi. Geçtiğimiz hafta sonu Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde operasyona çıktıktan sonra olumsuz hava koşulları nedeniyle Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ferruh Dikmen ve Asım Türkel'in şehit olması sebebiyle, 29 Ekim'de açılması planlanan Silifke Belediyesi Atatürk Köprüsü açılışı 3 Kasım'a ertelendi.

 Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut tarafından yapılan açıklamada, '' 29 Ekim Pazartesi günü düzenleyeceğimiz Atatürk Köprüsü açılış töreni ve Göksel konseri; şehitlerimiz olması nedeni ile 3 Kasım 2018 saat 19.00'a ertelenmiştir.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36