Başkan Kaynar: “Topyekün mücadele programını destekliyoruz”

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve TOBB tarafından Topyekün mücadele programını desteklediklerini söyledi.

Başkan Kaynar: “Topyekün mücadele programını destekliyoruz”

Başkan Kaynar,  yüksek enflasyonun bulunduğu ekonomilerde kalkınma programlarının uygulanmasının zorluğundan ve ortaya konan hedeflere ulaşma noktasında sıkıntılar meydana geleceğinden bahsederek, ekonomik istikrarın devamlılığı için hayata geçirilen Enflasyonla Topyekün Mücadele programını desteklediğini belirterek, bu konuda başarılı olunacağını belirtti.

Fiyat istikrarının, ekonominin sağlam temellere dayandığını gösteren en önemli faktörlerden biri olduğunu ifade eden Kaynar, program kapsamında enflasyonu tetikleyen ürünlerde yapılacak fiyat indirimleri ile ekonomik canlanmanın sağlanacağını düşündüğünü aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79