Başkan Nogay ve Altunok’tan Gündem Değerlendirmesi

Başkan Nogay ve Altunok’tan Gündem Değerlendirmesi

Başkan Nogay ve Altunok’tan Gündem Değerlendirmesi


Kurtuluş Mahallemizde ki taşınmazın satışa çıkarılması Silifke’nin menfaatine olacak

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Kurtuluş Mahallesin de ki 2334 Parsel No’lu 661 dönümlük arazinin yıllık 200 bin lira kira getirdiğini, bu arazinin satıldığında 16 milyon liranın Belediye kasasına gireceğini, bu para ile Silifke’ye çeşitli büyük yatırmaların yapılacağını söyledi. Altunok, bu araziyi alacak olan büyük firmaların burada yatırım yapacağını Silifke’de hem istihdamın olacağını hem de ekonomiyi canlandıracağını belirtti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş ve MHP Silifke İlçe Başkan Yardımcısı Kubilay, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, kentte görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

SİLİFKE KAZANACAK

Belediye olarak Kurtuluş Mahallesi 2334 Parsel No’lu 661 dönümlük arazinin satışa çıktığını ve bu konunun özellikle muhalefet tarafından sulandırıldığını belirten Altunok, “Kurtuluş Mahallemiz de ki taşınmazın yıllık 200 bin lira getirisi var. Biz 16 milyon liraya ihaleye çıkaracağız. Talepler oluyor. İsteyenler var. Çok basit 200 bin lira 5 yılda 10 milyon yapar, 10 yılda 20 milyon yapar. Durduğu yerde fazla getirisi olmayan bu taşınmazın satışını gerçekleştirdiğimizde, Silifke için büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. Burayı alan firma büyük bir yatırım yapacak. Ve büyük bir istihdam yaratılacak. Hem Silifke kazanacak. Hem de Silifkeliler kazanacak. Belediyemizin devletten aldığı para hariç maddi desteğe ihtiyacı vardı. Bu kapsamda yıllarca cüzi miktarda kiraya verilen bu yerin satılarak belediyemizin hizmetlerinde kullanma amaçlı satacağız. Satılan bu yere müteşebbisler başvuru yapıyor. Yakında yeni bir ihale olacak. Fiyatı en yüksek veren müteşebbise satacağız” dedi.

BİZ İŞÇİLERİ MAĞDUR ETMİYORUZ

Mersin Büyükşehir Belediyesinden sudan sebeplerle işçi çıkarıldığını belirten Altunok, “Büyükşehir Belediyesinden performans düşüklüğü nedeniyle çıkarılan işçi kardeşlerimizin yanındayız. Onların işten çıkarılmasına üzüldük. İnsanların ekmeği ile oynamak vicdana sığmaz. Silifke Belediyesi olarak bizlerde norm fazlası işçi çıkarıyoruz ama çıkan işçilerin sosyal haklarını, tazminatlarını veriyoruz. Büyükşehir Belediyesinden çıkarılan hiçbir işçinin hakkı ödenmiyor. Silifke Belediyesi olarak vicdanı davranarak geçmişte belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerin aileleri, eşleri, çocukları var evlerine ekmek götürüyor, işten çıkarılanlara sosyal haklarını verdik” dedi.

SEÇİM ÖNÜ VERDİĞİMİZ PROJE SÖZÜMÜZÜN TAMAMINI YAPACAĞIZ

Seçimler öncesi gezdikleri, gördükleri yerlerde dağıttıkları proje kitapçıklarındaki tüm projeleri hayata geçireceklerini belirten Altunok, “Belediye olarak Mücahit Aktan Başkan ve biz ekibimizle seçim öncesi çalışmalarımızı ve projelerimizi anlatan bir kitapçık hazırlamıştık.  İnşallah belediye olarak 24 saat esaslı çalışarak Silifke’mizin daha da gelişmesine ve güzelleşmesine katkı sunacağız. Kitaptaki yazılı projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Silifke Belediyesi olarak 88 mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor, ekiplerimiz gece gündüz çalışarak Silifke’ye hizmet ediyoruz” dedi.

“TAŞELİ CUMHURİYET KURULTAYI” İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Değerli hemşerilerim ve dava arkadaşlarım; MHP Silifke İlçe Teşkilatı olarak 27 Ekim 2019 Pazar günü Çamdüzü piknik alanında yapmayı planladığımız “Taşeli Cumhuriyet Kurultayı” programımız büyük Türk Milletimizin, şanlı ordusunun üstün başarı ile icra ettiği Barış Pınarı hareketinin devam etmesi, harekatta Asker ve Vatandaşlarımızdan şehitlerimizin, gazilerimizin olması nedeniyle ileri tarihe ertelenmiştir. Kamuoyunun, hemşehrilerimizin ve dava arkadaşlarımızın bilgisine sunulur” dedi.

“BARIŞ PINARI HAREKATI’NI YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ”

Fırat’ın doğusuna başlatılan “Barış Pınarı Harekatı” hakkında değerlendirme yapan MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, “Milliyetçi Hareket Partisi, Barış Pınarı Harekatı’nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır” dedi.

“KARARLI SİYASET VE KAHRAMANCA RUH DEVREYE GİRMİŞTİR”

Kurulmak istenen terör devletini imha edecek kararlı siyaset ve kahraman ruhun devreye girdiğini söyleyen Levent Nogay, “Suriye’nin kuzeyine beklenen ilk hamleyi yapmıştır. Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun, kurulmak istenen terör devletinin imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Suriye Milli Ordusu eşgüdüm ve işbirliği halinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak hedefiyle muazzam bir harekatın içindedir. Barış Pınarı Harekatı’yla bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, Barış Pınarı Harekatı’nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır. Terör örgütlerinin belinin kırılması, Türkiye’yi kuşatma ve kundaklama niyetine haiz mihrakların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. Barış Pınar Harekatı’na katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her bir ferdini gönülden kutluyor, üstün başarılar diliyorum. Türkiye’nin ve Türk milletinin Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Gazamız mübarek, geleceğimiz müstesna, zaferimiz muhkem ve mutlak olsun” ifadesine yer verdi.

 “MHP YAPTIĞINIZ PLANLARI BAŞINIZA GEÇİRECEK GÜCE VE İRADEYE SAHİPTİR”

Twitter’de yaşanan olaylar üzerine ABD Ankara Büyükelçiliği’ni sert bir dille eleştiren Nogay, “ABD Ankara Büyükelçiliği’nin twitter hesabından FETÖ firarisi bir hainin, Sayın Genel Başkanımızı hedef alarak, ‘Milliyetçi Hareketsiz bir Türkiye ve Devlet Bahçeli’siz bir siyaset’ hayali, ABD Büyükelçiliği’nin resmi hesabı tarafından beğenilmiştir. Bu durum göstermektedir ki, ABD, Türkmen Beyimizin şahsında büyük Türk Milleti’ne olan kinini diri tutmaktadır. Buradan ilgilileri uyarmak istiyoruz; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu üzerinden, spekülasyon yaratıp, hayaller kuranlar; Milliyetçi, Ülkücü Hareket, yaptığınız planları başınıza geçirecek güce ve iradeye sahiptir. Bu vesile ile Sayın Genel Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor, Barış Pınarı Operasyonu kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Kahraman Ordumuza muvaffakiyetler diliyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36