BAŞKAN YILMAZ, POLİS HAFTASI’NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, POLİS HAFTASI’NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, POLİS HAFTASI’NI KUTLADI

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, tüm Emniyet çalışanlarının Polis Haftası’nı kutlayan Başkan Yılmaz; “Devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, huzur ve asayişi temin eden Türk Polis Teşkilatımız, onurlu bir görevi icra etmektedir.174 yıllık geçmişi ile Ülkemizin en köklü kurumlarından olan Polis Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesini sürekli arttırmış ve kendini yenilemiştir. Teşkilatımız yapmış olduğu başarılı çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında da göz dolduran bir kurum olmuştur. Mersinimizin de güven ve huzurunu tesis etmek için gece gündüz çalışan emniyet mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Fedakarca çalışan Emniyet mensuplarımızın görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Bu anlamlı günde tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize, görevlerini sürdüren polis teşkilatı mensuplarına ve emekli teşkilat mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum” dedi.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36