Biriken sular trafikte tehlike saçıyor

Silifke şehir merkezi ve mahalle arası yollardaki biriken yağmur suları trafikte tehlike yaratıyor.

Biriken sular trafikte tehlike saçıyor

Aşırı yağmur nedeniyle oluşan ve gider önlemi olmadığı için yolda biriken sular kazaya davetiye çıkardığı gibi yol kenarındaki yayaları da tedirgin ediyor.

Özellikle Silifke Devlet Hastanesinin Çevre yoluna bağlanan kavşakta ve Sayağzı mahalle yolu üzerinde oluşan su birikintileri trafik açısından tehlike saçıyor. Yolu tam manası ile bilmeyen bir sürücü bir anda su birikintisine girdiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybedebiliyor. Bu da kazaları kaçınılmaz kılıyor.  Zaman zaman su birikintisi yüzünden kazalar meydana geliyor. Biriken suların kazaya sebebiyet vereceğini düşünen vatandaşların sayısı da az değil. Su birikintilerine giren araç sürücüleri biranda direksiyon hâkimiyetini kaybettiriyor. Özellikle kavşaktaki oluşan su birikintiler sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan sürücüler, bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını ve önlem alınması gerektiğini paylaştılar.

YAYALARDA ŞİKÂYETÇİ

Yol kenarında yürürken korktuklarını dile getiren vatandaşlar, Su birikintilerinden oluşan suyu fark edemeyen sürücülerin olabiliyor. Süratli geldiklerinde lastiklerden sıçrayan su kaldırıma çıkıyor. Haliyle bizleri de ıslatıyor. Geceleri ise bu durum daha da korkulu oluyor” diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36