Çilek tarlasında elektrik akımına kapılarak öldü

Çilek tarlasında elektrik akımına kapılarak öldü

Çilek tarlasında elektrik akımına kapılarak öldü

 

 

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifkeli Çilek işçisi 60 yaşındaki kadın tarlada elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Mersin’in Silifke ilçesinde, tarladan çilek toplayan 3 çocuk annesi Havva Bulut (60), devrilen elektrik direğinden sarkan tele dokununca, akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Silifke’nin Sökün Mahallesi'ndeki çilek tarlasında meydana geldi.  Havva Bulut çilek tarlası içinde devrilen elektrik direğinin yanında çilek toplamaya başladı. Ancak fark etmediği tele dokununca elektrik akımına kapıldı. Beraberinde bulunan eşi Servet Bulut (60) da olayın şokuyla baygınlık geçirdi. Olayı gören tarladaki diğer işçiler, sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Havva Bulut'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Bulut'un cenazesi Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ihmal nedeniyle meydana geldiğini iddia eden Servet Bulut, "Biz sabah sekiz gibi işe başladık, eşim ve diğer işçilerle birlikte. Yaklaşık 30 kişiydik. O direk tarlada devrilmiş halde duruyordu. O direkte elektrik olduğunu bilmiyorduk.  Bunu bize işverenimiz söyledi. Biz de işverene güvenerek, tarlaya girdik. Sonra eşim elektrik akımına kapıldı ve oracıkta vefat etti" dedi.

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36