Definecilerin başına gelenler

Definecilerin başına gelenler

Definecilerin başına gelenler

  

 

 

Konya'da Ahmet Eskici ve Uğur Togaç isimli defineciler, kayaları parçalamak için hazırladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandı.

 

Konya'da Ahmet Eskici (34) ve Uğur Togaç (28), define ararken kayaları parçalamak için hazırladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandı. Eskici ve Togac hastaneye kaldırılırken, yanlarındaki Hüseyin C. (38) gözaltına alındı.

 

EL YAPIMI PATLAYICI BİR ANDA İNFİLAK ETTİ

 

Olay, dün Meram ilçesi Kumralı Mahallesi Taşocağı mevkiinde meydana geldi. Ahmet Eskici, Uğur Togaç ve Hüseyin C., define aramak için Taşocağı mevkiine gitti. 3 defineci buradaki kayaları parçalamak isterken, hazırladıkları el yapımı patlayıcı infilak etti. Eskici ve Togaç, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

ARKADAŞLARI AMBULANSI ARADI

Patlamadan yara almadan kurtulan Hüseyin C., 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Bölgeye sevk edilen ambulansla yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Hüseyin C. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

 

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede bir akü, 20 metre kablo ve kazı malzemesi ele geçirdi.

 

Kaynak DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36