Eski Başkan İhsan Küpük”ten ayakkabı boyacıları Bayram jesti

Eski başkan Küpük”ten ayakkabı boyacıları Bayram jesti

Eski Başkan İhsan Küpük”ten ayakkabı boyacıları Bayram jesti

 

Silifke'de MHP'li eski Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük,  Ramazan Bayramında ayakkabı tamircilerinin yüzünü güldürdü.

 Silifke'de belirli noktalarda ayakkabı boyacılığı mesleğini icra eden vatandaşları ziyaret eden eski başkan İhsan Küpük, bütün boyacıları gezerek bayram harçlıklarını verdi.

Kentin her köşesinde ne kadar ayakkabı boyacısı varsa gezerek bayramda boyacı ustalarının düşündüğünü belirten Küpük,  boyadıkları ayakkabıdan kazandıkları bir işçinin tarlada kazancından daha az olan bu ustalarımıza az da olsa bayramda bir katkı sunmak istedim. Sabırla helal paralarının peşinden koşan emekçilerin bayramlarını kutladım.  Allah herkese Helal kazanç nasip etsin toplumumuzun örnek insanlarına iyi bayramlar diliyorum” dedi.

 Ayakkabı boyacıları ise kendilerini Böylesi bir günde unutmayıp hatırlayan eski başka  İhsan Küpük”e teşekkür ederken, “Allah veren elden razı olsun bizler için bayram yok bayramda biz de ekmeğimizin peşindeyiz. Bizi unutmadı için Sayın İnsan Küpük”e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36