Faydalı Sun Glass Açıldı

Faydalı Sun Glass Açıldı

Faydalı Sun Glass Açıldı

Silifke’de gözlükçü sektörüne bir yenisi daha eklendi.

 Faydalı Sun Glass görkemli bir törenle Silifkelilerin hizmetine girdi.

Açılışa Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, MHP ‘li Silifke Belediyesi Meclis Üyesi Yahya Yılmaz ve Eyüp Arslan, Meski Silifke Şube Müdürü İsmail Keser, Silifkeli esnaflar ve iş adamları, meslektaşları ve akrabaları katıldı.

İş yeri Sahibi  İbrahim Faydalı ve eşi Hale Faydalı,  İbrahim Tekeli ile birlikte açılış kurdelesini kesen Kaymakam Cinbir, Başkan Kaynar ve Başkan Oğuz hayırlı uğurlu olması dileklerini dillendirdiler.

‘Başka bir renkle dünyaya bakmak için buradayız” diyen Kaymakam Cinbir, “Renkli gözlerle dünyada ki güzellikleri görmek dileğiyle, güzel bakmak ve güzel görmeyi herkese nasip etmesi dileğiyle. Allah hayırlı ve bol kazanç nasip etsin. Helal para kazanmayı ve hizmet etmeyi nasip etsin. Yeni gözlükçümüz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 Açılışın ardından kokteyl ve çeşitli ikramlarda gelen konuklara sunuldu.

 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36