FETÖ’NÜN SİLİFKE SORUMLU İMAMI TUTUKLANDI

FETÖ’NÜN SİLİFKE SORUMLU İMAMI TUTUKLANDI

FETÖ’NÜN SİLİFKE SORUMLU İMAMI TUTUKLANDI

   Mersin’in Silifke İlçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) “himmet imamlarından” olduğu  iddia edilen İlhan T.’nin de aralarında bulunduğu 16 şüpheli tutuklandı.

HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Amirliği (KOM) ekiplerince gözaltına alınan İlhan T’nin de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüpheli İlhan T.’nin tutuklanmasına karar verdi.

Silifke’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ne Silifke bölgesinden himmet adıyla para toplayıp yurtdışına gönderdiği iddia edilirken, Taneri’nin 15 Temmuz’dan bu yana arandığı belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde aralarında eski belediye başkanı, meclis üyesi, turizmci iş adamları ve esnaflardan oluşan 20 şüpheli gözaltına alınmış, Silifke Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularının ardından çıkarıldıkları Silifke Adliyesinde 16 kişinin tutuklanarak Silifke Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Hakimlik, 4 şüpheliyi de adli kontrol hükümleri uygulayarak serbest bıraktı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen 1 komiser olmak üzere toplam 23 polisin de görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36