Göksu Vakfından Resim Şenliği

Göksu Vakfından Resim Şenliği

Göksu Vakfından Resim Şenliği

 

Silifke Göksu Vakfı tarafından düzenlenen 23. Ödüllü Resim Yarışması Cumartesi günü Göksu Parkında yapılacak.

Göksu Vakfının kuruluşundan bu yana(1996) Türkiye Büyük Millet Meclis’i kuruluş etkinlikleri içerisinde düzenlediği Geleneksel Ödüllü Resim Yarışmasının 23.sü Cumartesi günü saat 10:00 – 15:00 arasında Göksu  Parkında yapılacak.

Konu hakkında bilgi veren Göksu Vakfı Başkanı Yüksel Bütün, TBMM’nin kuruluş yılını anma etkinlikleri içerisinde her yıl düzenledikleri Ödüllü Resim Yarışması’nın 23.sü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağız. 4 kategoride yapılacak yarışmada, anasınıfı ve birinci sınıflar hayvan sevgisi konusunda, 2-3-4. Sınıflar İlkbahar konusunda, 5-6-7-8. sınıflar Göç konusunda, lise ve yetişkinler (Hobi Grubu) de teknik tual üzerine yağlı boya olarak Çilek toplayan tarım işçileri konusunda yarışacak. Yarışmada dereceye girecek olanlara çeşitli hediyeler vereceğiz.  Yarışmaya herkesi bekliyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36