GÜLNAR BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

GÜLNAR BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

GÜLNAR BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

 

Gülnar Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi imzalandı. Gülnar Belediyesine ait Gülnar Belediyesi Maden Ocağı ve Taş Kırma İktisadi işletme ve Belediye İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi imzalanarak işçilerin yüzü güldürüldü.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklamada bulunan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Belediye olarak kasamıza giren her kuruşun en adil şekilde harcanmasına özen gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana işçilerimizin maaşını, ikramiyelerini ve sigorta primlerini düzenli ödedik. Kasamızda kalan parayla da hizmet ürettik. Prensibimiz gereği çalışanlarımızın haklarını alın terleri kurumadan ödemek gider hanemizin ilk sırasında bulunmaktadır. İlçemize beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde her zaman yanındayız” dedi.

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca yaptığı açıklamada; “Ben Şahsım Sendikam ve çalışan işçi arkadaşlarım adına Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Günel Beye sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36