Gülnar’ın tek Cam Balkon İmalat ve Showroom salonu açıldı

Gülnar’ın tek Cam Balkon İmalat ve Showroom salonu açıldı

Gülnar’ın tek Cam Balkon İmalat ve Showroom  salonu  açıldı

Gülnar bölgesin ’de tek Cam Balkon İmalat ve Showroom  salonu  açıldı. Açılış 5 Temmuz saat 12’ de  Gülnar da gerçekleştirildi.

Cam Balkon İmalat ve Showroom  görkemli bir törenle gerçekleştirilirken, Açılışa; Gülnar  Kaymakamı Mustafa Ayvat , Gülnar Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ,Mahalle Muhtarlar, Gülnar    esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cam Balkon İmalat ve Showroom Fikret Şimşek / Ramazan Er’in ortaklığında  hizmet verecek olan Cam Balkon İmalat ve Showroom   Cam Bolkon, Showroom, Çelik Kapı, İç Kapı, Duşa Kabin, Laminant  Parke,Çatı ,Amerikan Siding gibi ürünşlerle Gülnar ve çevre halkına hizmet verilecektir.

Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat “ Gülnar’ımızda bu tarz yeni iş yerinin açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bütün girişimcilerimizin arkasındayız. Gülnar’ımızı beraber daha da güzelleştireceğimize ve geliştireceğimize inanıyorum. Fikret bey ve Ramazan beye açtıkları iş yeri içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Fikret Şimşek “ Gülnar’ımızda eksiklerini görerek bu işe girdik. Getireceğimiz yeniliklerin ilçemizi daha da güzel bir hale getirmesini umuyoruz. Kaymakamımıza teşekkür ediyorum, desteklerini bizim gibi yeni girişimcilerden çekmemesini istiyoruz.  Buraya gelen başta kaymakamımız olmak üzere bütün gelenlere teşekkür ediyoruz.”

Kurdelenin kesilmesinin ardından iş yerinin gezilmesi ve kokteyllerin verilmesiyle açılış sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36