Kendini ırmağa atan Feride hala bulunamadı

İki gün önce kendisini Silifke ilçesinin ortasından geçen Göksu Köprüsünden ırmağa atan 25 yaşındaki genç kızı arama çalışmaları hala devam ediyor.

Kendini ırmağa atan Feride hala bulunamadı

Cumartesi akşam saatlerinde ‘İmdat’ sesi duyduklarını belirten bazı vatandaşlar daha sonra ırmağa genç bir kızın atladığını söylediler. Bir vatandaş ise genç kızı atlarken gördüğünü fakat çığlık atmadığını belirtti. Bunun üzerine aranan polis ve itfaiye ekipleri ırmak üzerinde genç kızı arama yaptı. Olayın üzerinden iki gün geçmesine rağmen genç kız hala bulunamadı.

Cumartesi gece ırmakta arama yapamayan itfaiye ekipleri ve dağlıç ekipleri, dün sabah itibariyle hızlı bir arama çalışmasına girmiş, edindiğimiz bilgiye göre ise sökün köprüsü civarında bir vatandaş genç kızın çantasını suyun içinde gördüğünü söyledi.

Havanın Cumartesi günü yağışlı olması nedeniyle ırmakta akan suyun çamurlu ve kırmızı olması arama çalışmalarını yavaşlatırken,  arama çalışmalarından Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı sualtı polisi, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri bir şişme bot sürat teknesi ve 18 dalgıçla çalışmalara ara vermeden sürdürüyor. Öte yandan arama çalışmalarına katılması için zordaklarında getirilmesi bekleniyor.

Genç kızı bulma çalışmaları devam ediyor…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36