Kent Konseyi üyelerinden Başkan Aktan’a ziyaret

Kent Konseyi üyelerinden Başkan Aktan’a ziyare

Kent Konseyi üyelerinden Başkan Aktan’a ziyaret

 

Silifke Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mücahit Aktan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Kent konseylerinin kentin gelişmesi ve kalkınması adına önemli görevler üstlendiğine vurgu yapan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ‘Kent Konseyi herkesin bildiği üzere gönüllülük esası üzerine kurulmuştur ve aslında belediyeler içinde çok büyük avantajdır. Günlük yoğun tempo çalışmalarımız içerisinde bizler belki bir sürü görüşü oluşturma şansımız olmayabilir ama gönüllüler tarafından oluşturulan bu görüşler bizlere yol gösterici olmaktadır.

Silifke Belediyesi olarak Kent Konseyi yönetim kurulu üyelerimizi ve Başkanımız Rifat Karaduman’ı ayrıca tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Gerçekten Silifke’mizde başarılı hizmetlere imza attılar ve atmaya da devam ediyorlar. İnşallah gelecek genel kurul hayırlı bir genel kurul olur. Bu demokrasi faaliyetleri en iyi şekilde devam eder ama her zaman söylediğim gibi biz birliğimizi bütünlüğümüzü kaybetmeyelim, bir birimize sarılalım. Bu memlekete sahip çıkalım’ diye konuştu.
KARADUMAN, ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BAŞARILI HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Kent Konseyinin yaklaşan genel kurul çalışmaları hakkında bilgiler veren Konsey Başkanı Rifat Karaduman, ‘Öncelikle konsey üyeleri olarak belediye başkanımıza yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Hepimiz biliyoruz ki yaşadığımız şehir bizim evimizdir. Dolayısı ile evimizde ne yapılması ve nasıl olması gerektiğine de biz karar vermeliyiz. Yöneticiler, milletin siyasi organizasyonu olan devletin görevlileridir. Mahalli yöneticiler de o kenti halk adına yönetmek için yetki verilmiş kişilerdir. Bu hizmetler yapılırken milletin taleplerine kulak vermek sureti ile yapılır. Başarılı olmak ve doğru kararlar almak isteyen yöneticiler her fırsatta halkla buluşmaya gayret eder. Kentimizde de gerek sayın kaymakamımızın, gerekse sayın belediye başkanımızın haftada bir günü randevusuz halk buluşmalarına ayırmasının sebebi budur.

İşte Kent konseyleri de böyle bir ihtiyaçtan doğmuştur. Katılımcı demokrasiye inanmak ve hepsinden önemlisi şahsi bir beklentisi olmadan topluma hizmette gönüllü olmak arzusundaki görev ve sorumluluk bilinci yüksek insanlar mesai dâhil her türlü maddi ve manevi fedakârlığı yaparak Kent konseylerinde görev almaktadırlar. Hiçbir karşılık beklemeden kentimize hizmet gayretinde olan bu arkadaşlarımı ve yönetim kurulu üyelerimizi ayrıca kutluyorum. Kent Konseyi olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi belediyemiz ile de iş birliği içerisinde çalışacağımızı ifade etmek istiyor, yeni görevinizde başarılar diliyoruz’ dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36