Komutanlardan Silifke Belediyesi’ne ziyaret

Komutanlardan Silifke Belediyesi’ne ziyaret

Komutanlardan Silifke Belediyesi’ne ziyaret

 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın en büyük planlı tatbikatlarından olan Denizkurdu-2019'a katılan ve Silifke NATO limanına demirleyen TCG İskenderun gemisinin komutanları Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

 

Taşucu mahallesi incekum mevkiinde NATO limanına demirleyen TCG İskenderun gemisi komutanlarından Deniz Albay Timuçin Kaan Başaran ve Baş Çarkçı Deniz Binbaşı Sinan Akman’ı makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok birlikte bir süre sohbet ettiler. Komutanlar, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a Denizkurdu-2019 tatbikatı hakkında bilgiler verdiler.

Kendilerini ziyarete gelen komutanların bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanvekili Altunok, tatbikatın başarılı bir şekilde devam etmesinden dolayı memnun olduklarını ve bu başarıdan dolayı deniz kuvvetleri komutanlığını kutladığını belirtti.

TCG İskenderun gemisi Komutanı Deniz Albay Timuçin Kaan Başaran ve Baş Çarkçı Deniz Binbaşı Sinan Akman Denizkurdu-2019 tatbikatı ve ziyaret anısına Başkanvekili Altunok’a bir de hediye verdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36