MAB Silifke’de protokol ziyaretleri gerçekleştirdi

MAB Silifke’de protokol ziyaretleri gerçekleştirdi

MAB Silifke’de protokol ziyaretleri gerçekleştirdi

 

 

 

Mersin Meslek Adamları Birliği Başkanı Nihat Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mesut Sezer, Ergün Kayhan, Osman Tuğran, Mehmet Tutsak  ile MAB Silifke Temsilcisi Gazeteci Atike Ceylan Kaçar, Silifke’de protokol üyelerini ziyaret edip MAB’ın vizyonu ve misyonu hakkında bilgi verdiler.

HABER: ATİKE CEYLAN

Ziyaretlerine Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan ile başlayan MAB grubu ardından Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Silifke Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, Silifke Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Nurettin Kaynar, Göksu Gazetesi ve Silifke Gazetesini ziyaret ettiler.

Meslek adamları Birliği, (MAB) kuruluş amacı ve vizyonu hakkında bilgi veren MAB Başkanı Nihat Kadıoğlu, MAB olarak Türkiye’nin 81 ilinde şube açma yetkisi bulunduklarını ve üyelerinin mesleğinin de en başarılı ve en iyi olan meslek adamlarından  oluşturduğunu söyledi.

Başkan Kadıoğlu, “Her meslekten insanların bir araya gelerek çalışma yaşamını, iyi insan meziyetlerini esas alarak geliştirmeye gayret gösteren bir örgütlenmedir. Kendi kuralları ve kurulları vardır. Ahilik kendisine örnek edinerek  iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin, kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir sosyo-ekonomik birlikteliktir. Bu nedenle kendi içimizde örgütlenerek toplumsal olaylara dikkat çekmek, toplumsal paydaşlarda bulunmak ve yaptırım gücüne sahip olan bir birlik olma şansını yakalamış durumdayız.  Bu nedenle bugün Silifke’de bir takı ziyaretlerde bulunup hem kendimizi tanıtmak hem de Silifkemiz’e Mersin’imize nasıl bir hizmet yapabiliriz telaşı içindeyiz. Fikirlerimizi ve projelerimizi hayata geçirmek yada geçirilmesini sağlamak amacıyla bazı yetkili kurum ve kuruluşlarla paylaşmaktayız.  Bu kapsamda Silifke Belediye Başkanımız  Mücahit Aktan’a ve Ticaret Odası Başkanımız Sayın Nurettin Kaynar’a projelerimizden bahsettik.  İlerleyen süreçte projelerimizin hayata geçirilmesi konusunda karşılıklı adımların atılacağına inanıyoruz” dedi.

Başkan Kadıoğlu sözlerinin devamında, “ MAB olarak ilçelerimizde de temsilcilik kurma yolundayız. Bu amaçla Silifke Temsilciliğimizi yürüten Sayın Atike Ceylan Kaçar’ında enerjisi ve sinerjisi bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğunu bir kez daha göstermiş oluyor. Birliğimiz her meslekten insanı alıyor ama her meslekten sadece 4 kişiyi üye yapabiliyoruz. Bunlarda yönetim kurulumuzun araştırıp onayladığı mesleğini en iyi ve en doğru dürüst yapan kişilerden oluşmaktadır. Bizim her meslek dalından üyemiz vardır ama meslek dalı ayrımımız yoktur. Bize adam gibi adamlar lazım, gerek işinde gerek yaşantısında dürüst çevresi tarafından sevilen, ekmeğini kazandığı mesleğine saygı gösteren, çalışma arkadaşlarına karşı haktan yana olan insanlarla günden güne büyüyen bir aileyiz” dedi.

 MAB Silifke Temsilcisi Atike Ceylan Kaçar ise, Silifke’de şuan için yaklaşın 20 kişilik bir üyelerinin bulunduğunu, fakat kısa zamanda gelen yoğun üye taleplerinin başvurularını başkan Kadıoğlu ve yönetim kuruluna sunduğunu ve yapılan değerlendirmenin ardından üye katılımında büyük bir patlama olacağına inandığını söyledi.

 Yapılan ziyaretlerde Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü ziyaretin ardından günün anısına Başkan Kadıoğlu’na bir plaket sundu.




 
 

 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36