Mahire Can İstifa etti,yeni başkan Doygun oldu

Mahire Can İstifa etti,yeni başkan Doygun oldu

Mahire Can İstifa etti,yeni başkan Doygun oldu
 Ziraat Odası Başkanı Mahire Can'ın görevinden istifa etti

Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda sık sık konuşulan Başkan Mahire Can’ın neden istifa ettiğine yönelik açıklama, yeni başkan Cafer Doygun’dan geldi.

Yaklaşık 25 yıldır Silifke Ziraat Odasının başkanlığı görevini yürüten Mahire Can Odda yönetim kurulana istifasını sunduğu öğrenildi.

 

Konuyla ilgili gazetemizin sorularını yeni göreve getirilen Başkan Cafer Doygun yanıtladı.

Başkan Doygun. “Mahire Başkan meclisimizin yönetimine sağlık sorunlarını nedeniyle istifasını sundu. Gerek babasının gerekse kendisinin sağlık sorunları nedeniyle oda işleriyle ilgilenemeyeceğini ve hizmetin aksamaması için böyle lüzum gördüğünü söyledi. Bizlerde gereğini düşünerek istifayı kabul ettik. Bu konu hakkında başka bir bilgimiz yoktur” dedi.

 

Göreve yabancı değilim

Başkan Cafer Doygun göreve getirilişi hakkında şu bilgileri verdi. Odamız meclisi kararı ile yedekler çağrıldı. Başkan ve başkan yardımcısı seçimi yapıldı. Yönetimimizin kararı ile ben başkanlığa, başkan yardımcılığına Kemal Gezer, Hasan Gök ise meclisten yönetime geçti. Osman Dikkaş meclis yedeğinden asilliğe girdi. Yapılan değişiklik bu kadar. Kalan ekibimizle hizmetimize katlayarak devam edeceğiz.

 

Çiftçimizin her zaman yanındayız

1992 yılından bu yana odada görevdeyim. 2000 yılından bu yana ise başkan yardımcılığı yapıyorum. Çiftçimizin her zaman yanındaydık ve yanında olmaya devam edeceğiz. Kendimde çiftçi olduğum için sorunları ve çözümlerini çok iyi bilen biriyim. Bu anlamda inşallah daha iyi hizmetlerle çiftçinin yanında olacağız. Görevimizde ise yaklaşık üç yıl daha görevimizin başındayız. Sonrasında yeniden seçim olacak” dedi.

 

  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36